Dóna a conèixer tot el que saps

PRODUCCIÓ EDITORIAL

Publica i dóna’t a conèixer

Si estàs buscant imprimir un llibre, revista o qualsevol publicació editorial, Papyrus ha realitzat una inversió en maquinària de darrera generació perquè puguis aconseguir-ho. Impressió i producció editorial; enquadernació de llibres i publicacions a preus econòmics amb la més alta qualitat i professionalitat. Tot cuidat fins al mínim detall. Perquè a l’hora de llançar qualsevol publicació, una bona impressió i acabat és fonamental. 

Producció editorial feta d’una manera econòmica amb una àmplia quantitat d’acabats: mat, brillantor, a una cara o a dues, amb colors directes o a tot color, enquadernat amb grapes, encolat pur, cosit, tapa dura, etc.

Impressió òfset i digital

Comptem amb un sistema d’impressió Offset i digital de molt alta qualitat, de manera que podem donar servei des d’un sol exemplar fins a les unitats que necessitis.

A Papyrus portem més de 25 anys imprimint i enquadernant publicacions, revistes, catàlegs i llibres, i la producció editorial és una de les nostres especialitats, amb unes tarifes molt econòmiques i un alt nivell de servei i qualitat. 

Impressió de tirades curtes

Vols veure el teu llibre publicat però no necessites tantes còpies? Tens una idea però un pressupost ajustat? La impressió de llibres de tirades curtes és un dels serveis que més avantatges dóna, ja que entre altres motius, permet una edició personalitzada i molt professional a un preu realment competitiu oferint a més solucions per a una àmplia diversitat d’aplicacions i usos. Si tens un llibre en ment i vols imprimir pocs exemplars, nosaltres tenim la solució. L’arribada de la impressió digital al món de la impremta ens ha permès oferir un cost per unitat inferior a la impressió òfset per a tirades curtes, com 150 o 250 llibres o menys.

Com pot ser?

A diferència d’una premsa d’impressió òfset, una premsa digital no utilitza planxes d’impressió. Per tant, no hi ha cap despesa relacionada amb la creació de planxes quan s’imprimeix digitalment. A més, la preparació per a una tirada de premsa digital requereix molt poc temps de preparació i pocs ajustos preliminars.

Vine i demana’ns un pressupost. T’ajudarem a fer possible el teu objectiu.