El teu producte entra primer pels ulls

PACKAGING

Packaging Personalitzat!

A Papyrus dissenyem i produïm tot tipus de packaging personalitzat: envasos per a productes, embalatges per a enviaments comercials; bosses personalitzades … tot el que necessites per vestir la teva producte abans de lliurar-lo al client.
El packaging és un pilar fonamental de la comunicació comercial. A més d’ajudar a vestir el producte, acompanya al client després de la compra fins a casa oferint una alta exposició de la marca a nous compradors potencials.
Una bon embalatge millorarà la percepció sobre els teus productes / serveis, i multiplicarà la difusió de negoci.
Dissenyem i imprimim tot tipus d’embalatges comercials: envasos, caixes, bosses, precintes, packaging creatiu, packaging ecològic, packaging per a vi … en una àmplia gamma de mides i qualitats, amb impressió total a tot color, en  impressió òfset d’alta qualitat, pantones o en selecció de color. Sempre fem servir els millors materials, a la mida que tu decideixis, amb una alta relació qualitat preu

Tot tipus de packaging…

Treballem tot tipus de formats i materials: envasos de paper i cartró, de plàstic, de tela, metall, fusta o vidre … En diferents gruixos, dissenys i acabats. Presentar a els productes a través d’un envasat adequat i amb una impressió professional, no només t’ajudarà a causar una bona sensació en els teus clients, sinó que elevarà la percepció de qualitat dels teus productes.

Expositor

Molts comerços ara requereixen que els articles arribin en un envàs a punt per linials. Podem crear un packaging amb multitud de formes i troquelats per a fer-los més vistosos.

Caixa expositiora

Molts comerços ara requereixen que els articles arribin en un envàs a punt per linials. Podem crear un packaging amb multitud de formes i troquelats per a fer-los més vistosos.

Caixes de producte

Els dissenys de cartró a mida també poden oferir productes atractius per a prestatgesde comerços. Dissenyem envasos de cartró innovadors amb els millors materials per oferir la protecció i durabilitat que necessiteu.