Impressió de tirada curta - Papyrus. Indústries gràfiques.
17105
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17105,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Talla a mida les teves idees

IMPRESSIÓ DE TALL

Solucions ràpides i senzilles

Ens fa molta il·lusió posar al vostre servei la nostra nova impressora de tall, també coneguda com a plotter de tall. Amb ella no hi ha límits a l’hora de tallar els teus dissenys originals. Explora totes les seves possibilitats i talla paper, cartró o vinil autoadhesiu.

L’arribada de la impressió de tall al nostre centre ens permet oferir versatilitat i qualitat amb infinites aplicacions possibles, des de gràfics de vehicles fins a calcomanies, etiquetes, rètols, perfilats, pel·lícules per a la protecció de pintures i logotips.

Però les possibilitats no es queden aquí, ja que tu tries el perfil d’allò que vols imprimir.

Com funciona exactament?

Les impressores de tall funcionen a través d’una fulla superior i un sistema de gir que supera, amb amplitud, la capacitat humana de tallar manualment qualsevol superfície.

Estem parlant de retallar peces de disseny al mil·límetre, ja siguin dibuixos, gràfics o lletres, oferint la millor qualitat possible per als teus treballs. No hi ha marge d’error ja que el tall es programa a través d’un ordinador, calculant el tall específic perquè l’eina compleixi de manera exacta amb els requeriments.

Precisió de tall en qualsevol superfície i amb tirades llargues o curtes.

Tot són avantatges:

  • Rapidesa. Aconsegueix el teu disseny abans del que t’imagines.
  • Personalització. Els límits del disseny els poses tu.
  • Versatilitat. Adequada una gran varietat d’aplicacions: calcomanies, etiquetes, rètols, perfilats, logotips, etc.
  • Precisió. Calcula mil·limètricament la línia de tall per no malgastar més material del necessari.
  • Varietat de suports. Pot tallar una gran varietat de suports com paper, vinil o cartró.