Els colors d'aquesta Tardor/Hivern 2018 - Papyrus impremta
16502
post-template-default,single,single-post,postid-16502,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Els colors d’aquesta Tardor/Hivern 2023

Els colors d’aquesta Tardor/Hivern 2023

Cada temporada, l’equip Pantone Color Institute crea el Fashion Color Trend Report, una proposta de colors que destaca els que seran tendència aquesta tardor i que marcaran la referència de color tant pels dissenyadors gràfics com pels dissenyadors de moda.

Es tracta d’una guia tan important que és la que pauta les històries cromàtiques d’esdeveniments tan importants com la London FashionWeek. I el millor de tot és que és una guia sobre les tendències de colors fàcilment accessible per a tothom.

Aquest any es posa de manifest el desig dels dissenyadors d’expressar originalitat, ingenuïtat i creativitat a través dels colors. S’esperen així combinacions de classicisme amb expressió creativa, barrejant colors de tardor/hivern amb altres més sorprenents. Molts d’aquests tons únics funcionen per si sols perfectament. Tot i això, mesclar i combinar colors inesperats pot ajudar a crear un estil distintiu. Afegir un element inesperat dóna peu a desenvolupar el talent artístic i l’originalitat que perfecciona la singularitat.

 

Paleta dels 12 principals colors de Tardor/Hivern 2018

 

 

Paleta dels colors classics de Tardor/Hivern 2018